• dilluns 5 de desembre del 2022

'Platges de Mallorca': la nova app del Consell per evitar la saturació costanera

img

El nou servei aporta dades les condicions del bany a residents i turistes

PALMA, 18 Jul.

El Consell de Mallorca ha llançat una nova aplicació mòbil que aporta als banyistes informació en temps real de l'ocupació de les platges de l'Illa, així com de les condicions de la costa amb l'objectiu de facilitar l'elecció d'una platja tant a residents com a turistes per evitar la saturació.

El nou servei, segons ha informat la institució insular en un comunicat, està impulsat per la Direcció Insular de Promoció Turística i oferirà dades sobre passarel·les i plataformes accessibles existents a les costes.

D'aquesta manera, tant visitants com residents comptaran amb més informació per planificar la seva estada d'una manera més eficient d'acord amb la sostenibilitat dels fluxos turístics.

La 'app', disponible en castell llano, català, anglès i alemany, mostra totes les platges de Mallorca que compten amb socorrista i permet filtrar la cerca per municipi.

La iniciativa va sorgir de l'Ajuntament de Palma el 2020 per informar de l'ocupació de les platges durant les restriccions de moviment i es va modificar posteriorment.

Notícies més vistes Avui