1.172 persones es presenten a l'examen per a la consolidació del Cos auxiliar de la CAIB i de l'ATIB

1.172 persones es presenten a l'examen per a la consolidació del Cos auxiliar de la CAIB i de l'ATIB

Les proves s'han celebrat aquest dissabte a la UIB a Mallorca, a l'IES Blanca Dona d'Eivissa i a l'institut Joan Ramis de Menorca.

PALMA, 13 de gener.

Un total de 1.172 persones s'han examinat aquest dissabte en el procés excepcional d'estabilització del Cos Auxiliar de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB) i de l'Agència Tributària de les Illes (ATIB).

En una nota de premsa, la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques ha informat que un total de 1.172 persones han realitzat aquest dissabte les proves corresponents al procés excepcional d'estabilització del Cos Auxiliar de la CAIB i de l'ATIB. En total estaven convocades 2.602 persones. D'aquestes, 2.348 estaven convocades pel Cos Auxiliar de la CAIB a Mallorca i 113 a Eivissa. Pel que fa al Cos Auxiliar de l'ATIB, 117 persones estaven convocades a Mallorca i 24 a Menorca.

Pel Cos Auxiliar de la CAIB, a Mallorca s'han presentat a l'examen 1.070 persones, de les 2.348 convocades inicialment, el que suposa una participació del 45 per cent. A Eivissa la participació ha estat més gran, del 59 per cent. Del total de 113 aspirants convocats inicialment s'han presentat 67. A l'illa de Menorca no hi ha places. En total, un 46 per cent dels aspirants s'han presentat a l'examen d'aquest cos.

Pel Cos Auxiliar de l'ATIB a Mallorca, dels 117 convocats s'han presentat 25, el que suposa un 21 per cent de participació. I a Menorca, dels 24 aspirants convocats a l'examen, s'han presentat 10, el que suposa que un 29 per cent del total s'han presentat a la prova en aquesta illa.

Les persones aspirants han estat convocades en dos torns. El primer a les 10:00 i el segon a les 13:00 hores. Les proves han consistit en 40 preguntes a contestar en un temps màxim de 65 minuts.

Quant a les places convocades, 60 són pel Cos Auxiliar de la CAIB a Mallorca i dues són a Eivissa. Pel que fa a les places convocades pel Cos Auxiliar de l'ATIB, dues són a Mallorca i una és a Menorca.

.

Tags

Categoría

Illes Balears