Notícies Balears.

Notícies Balears.

9J.- Ara MÉS es reivindica com el "mur de contenció" davant el "feixisme" i les "polítiques d'ultradreta".

9J.- Ara MÉS es reivindica com el

PALMA, 9 de juny.

Ara MÉS-Ara Repúbliques s'ha reivindicat com el "mur de contenció" davant el "feixisme" i les "potencials polítiques d'ultradreta" que puguin executar des de la Comissió Europea.

D'aquesta manera s'ha expressat la candidata d'Ara MÉS a les eleccions del 9J Alice Weber, en una primera valoració dels resultats obtinguts per la coalició en la qual s'integren MÉS per Mallorca, Més per Menorca i Ara Eivissa, juntament amb ERC, EH Bildu i BNG.

Ara Repúbliques ha obtingut tres escons al Parlament Europeu, els mateixos que va aconseguir en les passades eleccions europees del 2019, per la qual cosa la representant ecosobiranista ha recalcat que és l'"única força d'esquerres" que aconsegueix mantenir la seva representació a l'Eurocambra.

"Després d'unes eleccions tan polaritzades, mantenir-se com a mur de contenció demostra la força que té Ara Repúbliques i amb la qual treballarà a partir de demà, per construir una Europa democràtica, antifeixista, feminista, antiracista, verda, justa i que reconegui la insularitat i el català", ha argumentat.