• diumenge 29 de gener del 2023

Abaqua planteja que la xarxa en alta d'aigua potable arribi als municipis del sud de Mallorca

img

PALMA, 29 Set.

El director gerent de l'Agència Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental (Abaqua) , Guillem Rosselló, s'ha reunit amb representants dels ajuntaments de Felanitx, ses Salines, Santanyí i Campos per exposar-los la possibilitat que la xarxa en alta d'aigua potable de Mallorca arribi a aquests municipis.

d'un projecte que Abaqua té planificat però que necessita la conformitat dels ajuntaments per executar-se i un compromís perquè cada part execute les tasques sobre les quals té competències. D'aquesta manera, l'aigua potable arribaria fins als municipis del sud de Mallorca.

A la trobada celebrada a l'Ajuntament de Santanyí hi han assistit els alcaldes de Felanitx i el representant ses Salines, Jaume Montserrat i Juan Rodríguez, respectivament ; l'alcaldessa de Santanyí, Maria Pons; l'alcaldessa pedània de Cala d'Or, Bàrbara Xamena, i un advocat en representació de l'Ajuntament de Campos

Ara els municipis valoraran la iniciativa abans de decidir la resposta que donaran a l'Agència, la voluntat de la quina és signar un protocol en què quedin clares les responsabilitats de totes les parts, tal com es va fer amb l'Ajuntament de Manacor i la Mancomunitat del Pla l'any passat.

Notícies més vistes Avui