Notícies Balears.

Notícies Balears.

Accepta sis anys de presó per la troballa de més de 18 quilos de droga a casa seva i a una maleta a Eivissa.

Accepta sis anys de presó per la troballa de més de 18 quilos de droga a casa seva i a una maleta a Eivissa.

L'home, de nacionalitat serbia, només complirà tres anys de presó i després serà expulsat d'Espanya.

PALMA, 23 Gen.

Un home de 30 anys ha acceptat aquest dimarts una condemna de sis anys de presó i un milió d'euros de multa pel descobriment de més de 18 quilos de droga intervinguda a casa seva i en una maleta que tenia en el seu poder a Eivissa.

L'home ha reconegut la seva responsabilitat davant un Tribunal a la Secció Primera de l'Audiència. L'acusat, d'origen serbi, només complirà tres anys i un dia de presó i després serà expulsat d'Espanya.

L'home va ser sorprès per agents de la Policia Nacional quan es dirigia cap al seu domicili a Eivissa, portant amb si una maleta. Com ha explicat en el judici un dels funcionaris, als agents els va semblar sospitosa l'actitud nerviosa de l'home, al qual van veure arribar en moto a un lloc i marxar en taxi deixant enrere la motocicleta.

Els van seguir i el van veure baixar precipitadament amb la maleta, moment en què li van aturar i van obrir l'equipatge. A dins van trobar una dotzena de paquets de cocaïna amb un pes total de nou quilos.

Després d'això es va autoritzar un registre al seu domicili, on es van intervenir altres 4,7 quilos de cocaïna compacta, 2 quilos de MDMA, 2,4 quilos de ketamina i quantitats menors de cànnabis, així com 31.795 euros en efectiu.

Entre la droga trobada a la maleta i la de la vivenda, el valor total de la substància superaria els 770.000 euros.