• divendres 31 de març del 2023

Activada l'alerta groga a Mallorca aquest dijous per altes temperatures de fins a 37ºC

img

L'índex de risc d'incendi és extrem o molt alt a les Illes

PALMA, 4 Ago.

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) de Balears ha activat aquest dijous l'alerta groga a Mallorca per altes temperatures de fins a 37ºC.

A la resta d'illes, els termòmetres arribaran als 34ºC o 35ºC, segons ha informat l'Aemet en un missatge de Twitter recollit per Europa Press. Així mateix, per aquest dijous ha previst cels estirats a Balears al matí, encara que al migdia es podrà formar algun núvol que, "amb molt baixa probabilitat", podria ocasionar alguna precipitació ocasional a Mallorca.

Pel que fa a les temperatures mínimes a l'arxipèlag, rondaran entre els 27ºC i els 14ºC. En concret, a Mallorca s'assoliran els 27ºC de mínima al Far de Capdepera i els 14ºC a Escorca.

Per la seva banda, a Menorca, les mínimes estaran entre els 24ºC a Ciutadella i els 22ºC a Ciutadella- Cala Galdana, mentre que a Eivissa oscil·laran entre els 24ºC de l'aeroport i els 21ºC de Sant Joan de Labritja.

Per acabar, l'Aemet ha declarat aquest dijous un índex de risc d'incendi extrem o molt alt a Mallorca , Eivissa i Formentera, i molt alt en algunes zones de Menorca.

Notícies més vistes Avui