• dimecres 7 de juny del 2023

Acusat d'abusar de les seves dues filles: "Això és impossible, a les meves filles les adoro"

img

Jutgen un home per presumptament abusar sexualment diàriament de les seves dues filles menors

PALMA, 4 Jul.

L'home acusat d'abusar sexualment de manera continuada de les seves dues filles menors durant diversos mesos ha negat els fets argumentant que "adora les seves filles" i ha assegurat que les denúncies contra ell es van produir per venjança i per aconseguir diners per comprar una casa.

La secció primera de l'Audiència Provincial de Balears jutja, a partir d'aquest dilluns un home acusat d'abusar sexualment de les dues filles menors d'edat, fets pels quals la Fiscalia sol·licita 36 anys de presó.

A preguntes de la Fiscalia, l'home ha negat diverses vegades haver abusat sexualment de les seves filles assegurant que "no és ni borratxo ni drogoaddicte", que "adora les seves filles, que n'està orgullós" i que "les cuidava i les portava al metge".

A més, segons l'acusat, la denúncia es va produir per diverses raons. Entre elles, que les seves filles estaven influenciades per la seva excunyada perquè el seu germà li devia diners, i per la seva mare, que va assegurar que l'havia "deixat plantada a l'altar" i que l'havia induït que avortés.

L'home també ha assenyalat que una de les filles li va demanar 50.000 dòlars per comprar una casa a la seva àvia. En negar-se i explicar-li "que per això cal treballar", la seva filla li va dir que "ella sabia com aconseguir els diners" i que li podia passar com a un oncle seu, que també va ser denunciat per la seva filla. "La meva filla es volia venjar de mi perquè, segons ella, era un mal pare", ha conclòs.

En la seva declaració, la filla gran ha assegurat que les agressions sexuals es van produir només arribar ella i la seva germana a Mallorca el març del 2016 i fins al juny del 2017 quan, després d'una discussió, se'n van anar a viure amb el seu oncle.

Segons la jove, els abusos van començar amb petons i tocaments fins a passar a penetracions vaginals i anals, "no sempre amb preservatiu" que arribaven a produir-se fins a dues vegades al dia. La noia ha apuntat que no es resistia a les agressions per por "que les portessin a un orfenat".

Sobre la suposada compra d'un habitatge, la noia ha matisat que era l'àvia la que estava construint una casa al seu solar i que era el seu pare qui volia comprar una casa per a elles.

La denúncia, però, no es va produir fins al novembre de 2018, tot i que van explicar els fets a la parella del seu oncle i es va acordar que el pare no tindria més contacte amb les filles. La noia, a més, ha explicat que va esperar a tenir la majoria d'edat per evitar haver d'acabar en un centre de menors.

Segons l'escrit del fiscal, els fets van passar entre el març del 2016 i el juny del 2017 Aleshores, pràcticament diàriament, l'encausat anava als dormitoris de les seves filles, de 15 i 14 anys a l'inici dels fets, per ficar-se als llits i obligar-les a mantenir sexe.

, amb ànim d'acovardir-les, la Fiscalia sosté que els amenaçava que si comptaven alguna cosa serien separades i enviades a centres d'acollida.

A més de la pena de presó, la Fiscalia demana la prohibició d'aproximar-se a una distància inferior a 300 metres respecte a les dues víctimes durant 22 anys i una indemnització de 30.000 euros per a cadascuna per dany moral.

Notícies més vistes Avui