• divendres 31 de març del 2023

Aemet activa el nivell màxim groc per altes temperatures a Balears fins dilluns

img

L'índex de risc d'incendi per aquest dissabte és extrem/molt alt a Mallorca i Menorca, i molt alt a Eivissa

PALMA , 6 Ago.

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat fins dilluns que ve el nivell màxim groc per altes temperatures a Balears.

En un missatge de Twitter recollit per Europa Press, Aemet ha detallat a més que les temperatures més altes es donaran aquest dissabte al sud de Mallorca, amb màximes d'entre 35 i 37 graus, "afectant de ple Palma". A Menorca i Formentera els termòmetres vorejaran els 34ºC, mentre que a Eivissa poden assolir els 35ºC.

Pel que fa a les temperatures mínimes, les més altes a Mallorca s'han registrat a Far de Capdepera (27ºC) i la més baixa, a Escorca (17ºC). Per part seva, a Menorca les mínimes han rodant els 24ºC de Ciutadella i els 21ºC de Ciutadella-Cala Galdana, mentre que a Eivissa oscil·len entre els 23ºC de l'aeroport d'Eivissa i els 20ºC de Sant Joan de Labritja.

A més, es preveu un cel estirat amb algun núvol d'evolució a Mallorca i vent del nord i nord-est fluix, amb embats costaners.

Finalment, l'Agència ha informat que l'índex de risc d'incendi d'aquest dissabte és extrem/molt alt a Mallorca i Menorca i molt alt a Eivissa.

XOX

Notícies més vistes Avui