• divendres 3 de febrer del 2023

Aemet pronostica una tardor més càlida del que és habitual a les Balears, després d'un estiu de rècord a Mallorca i Formentera

img

PALMA, 19 Set.

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha previst aquest dilluns que la tardor que ve serà càlida i tindrà una temperatura mitjana superior a l'habitual a les Balears, al voltant dels 15è durant el trimestre, després de tancar l'estiu més calorós de la història a Mallorca i Formentera.

La delegada territorial de l'Aemet a Balears, María José Guerrero, ha explicat en una roda de premsa que es preveu que la tardor, que començarà aquest divendres, experimenti una temperatura mitjana de 19è a l'octubre, de 14è al novembre i d'11è al desembre.< /p>

Pel que fa a les precipitacions, s'esperen pluges normals, al voltant de 219 litres/m2. Aemet ha recordat que durant la primera meitat de la tardor predominen les pluges i xàfecs torrencials, locals i ocasionals, així com tempestes, calamarsa, ratxes de vent i possibles tornados o caps de fibló i trombes marines.

< p> A partir de novembre, les precipitacions solen ser moderades i generalitzades. Podrà produir-se alguna gelada i les primeres nevades sobre les muntanyes mentre s'aproxima l'hivern.

Notícies més vistes Avui