Aena adjudica sis places d'aparcament a Uber per a la recollida de passatgers a l'Aeroport de Palma.

Aena adjudica sis places d'aparcament a Uber per a la recollida de passatgers a l'Aeroport de Palma.

PALMA, 3 d'agost.

L'empresa gestora aeroportuària Aena ha adjudicat a Uber, a través d'un concurs públic, sis places d'aparcament a l'Aeroport de Palma per a la recollida de passatgers arribats a l'illa.

Es tracta del cinquè aeròdrom d'Espanya que concedeix un espai per als vehicles que treballen amb l'empresa de vehicles de transport amb conductor (VTC), després de l'Adolfo Suárez Madrid-Barajas, el Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, Màlaga-Costa del Sol i el de Bilbao, segons ha indicat Uber mitjançant una nota de premsa.

D'acord amb el contracte concedit, el servei està actiu des d'aquest dijous i les sis punts d'aparcament per a VTC estaran situats a l'esquerra de la sortida principal de la terminal palmesana.

Addicionalment, hi haurà senyalització de la companyia a les instal·lacions de l'aeroport per facilitar la trobada dels viatgers amb els conductors. El contracte tindrà una durada d'un any prorrogable.

D'acord amb les dades d'Aena, més de 28,5 milions de viatgers van transitar per les instal·lacions aeroportuàries de Palma durant l'any passat, la qual cosa representa la recuperació del 96 per cent de l'afluència de viatgers de 2019.

El director general d'Uber a Espanya i Portugal, Felipe Fernández, ha apuntat que l'objectiu d'Uber és "apostar per Mallorca, on Uber va desembarcar fa ja gairebé dos mesos amb una excel·lent acollida, i contribuir a la millora de la mobilitat a l'illa".

"En treballar amb Aena, es aconsegueix millorar l'experiència dels usuaris d'Uber quan viatgen des i cap a l'aeroport, la qual cosa representa gairebé el 25 per cent de la demanda d'Uber a Mallorca, en reduir els temps d'espera i facilitar el seu accés al punt de recollida", ha afegit Fernández.

.

Tags

Categoría

Illes Balears