Notícies Balears.

Notícies Balears.

Agents de policia local fora de servei atenen un home que va patir una parada cardíaca mentre jugava a pàdel.

Agents de policia local fora de servei atenen un home que va patir una parada cardíaca mentre jugava a pàdel.

Els agents es trobaven en una pista pròxima quan el home va patir l'atac al cor

PALMA, 13 Març.

Policies locals de Palma fora de servei han assistit a un home de 53 anys que, mentre estava jugant a pàdel en un centre esportiu del polígon de Son Castelló, va patir un atac al cor.

Els fets, segons han informat els agents en nota de premsa, van ocórrer al voltant de les 17.30 hores del 6 de març.

En el moment en què l'home va patir la parada cardíaca hi havia tres policies locals en actiu fora de servei i un jubilat en una pista pròxima, els quals van adonar-se de la situació i es van dirigir ràpidament a atendre el ferit. Al lloc van trobar dues persones que estaven iniciant les maniobres de recuperació.

Donat que el home estava inconscient i no presentava constants vitals, els agents van demanar el desfibril·lador semiautomàtic del centre i el van utilitzar amb el ferit, aconseguint recuperar-lo.

En el moment en què començava a recuperar la consciència van arribar patrulles policials de suport i una ambulància. El personal sanitari, després d'estabilitzar l'home, el van conduir a la UCI de l'Hospital Son Espases.

Dies després, la Policia ha pogut saber que l'home ha abandonat la UCI i es troba ingressat a planta amb un pronòstic favorable.