Notícies Balears.

Notícies Balears.

Air Nostrum realitzarà un procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers a Palma el 29 de gener. Air Nostrum realitzarà el 29 de gener un procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers a Palma.

Air Nostrum realitzarà un procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers a Palma el 29 de gener.

Air Nostrum realitzarà el 29 de gener un procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers a Palma.

PALMA, 23 Gen.

Air Nostrum, aerolínia franquiciada d'Iberia per a vols regionals, realitzarà el pròxim dilluns un procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers (TCP) per incorporar a la seva plantilla a la base de treball de Palma.

Segons ha informat la companyia aquest dimarts en un comunicat, aquest procés s'emmarca dins de la gira que estan realitzant per diverses localitats per contactar amb possibles candidats.

Així, el 29 de gener, responsables de la companyia assistiran a Palma a una jornada de portes obertes en la qual s'oferirà als interessats una visió interna de la companyia i de les característiques del treball.

Les entrevistes es realitzaran a l'hotel Innside Meliá Palma Bosque a les 10.30 hores. Els interessats en assistir hauran d'introduir prèviament el seu currículum vitae a la web de la companyia, inscrivint-se a l'oferta de jornada de portes obertes, i acudir a l'entrevista sense esperar invitació.

Els aspirants han d'aportar, a la seva arribada a l'hotel, dues fotos de mida carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del DNI o, si fos necessari, el permís de residència i treball, dues còpies del CV i una certificació dels estudis cursats.

Qui superin la entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic d'un mes i mig en què rebran la formació amb la qual aconseguir el certificat de vol juntament amb les habilitacions que els permetran realitzar la seva feina en les diferents aeronaus de la companyia amb base a Palma.