• divendres 31 de març del 2023

Aixequen més de 90 actes per botellons a Palma durant el cap de setmana

img

PALMA, 12 Set.

Agents de la Policia Local de Palma han aixecat un total de 92 actes per botellons durant el cap de setmana a diferents punts de la ciutat, com el parc de ses Estacions, Pere Garau, Alexander Fleming, parc de Sa Riera, polígon de Son Valentí, polígon de Son Castelló i Porto Pi.

L'actuació més important , per volum d'actes aixecades, ha estat la de Son Castelló, on s'han interposat 25 denúncies. A Sa Riera ia Son Valentí, s'han aixecat 18 denúncies, respectivament.

A Platja de Palma, els agents han retirat tres equips de música al carrer i han intervingut en diversos botellons que pertorbaven la tranquil·litat del entorn. A més, s'ha aixecat una acta per un delicte de trile i s'han fet diversos informes per delictes contra la propietat industrial per venda ambulant. També a la zona de Platja de Palma s'ha actuat per una agressió amb lesions i s'ha detingut l'autor.

A Santa Catalina, els agents han interposat 24 denúncies durant el cap de setmana, la majoria de trànsit , una per l'Ordenança reguladora de l'ús cívic dels espais públics i dos per la llei de protecció de seguretat ciutadana.

Entre Pere Garau i Foners, la Unitat d'Intervenció Immediata (UII) ha actuat per una detenció il·legal i l'agressió sexual a una dona. Els agents, en col·laboració amb la Policia Nacional, han detingut l'autor i han activat el protocol de violència de gènere.

A més, la Policia Local ha actuat en nombrosos serveis incidentals i altres actuacions per tota la ciutat. Entre elles, s'han obert, almenys, set expedients per accidents de trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Notícies més vistes Avui