• divendres 31 de març del 2023

Alcaldes del PP critiquen que el Govern aprovi "de pressa i corrent" el decret de gratuïtat de l'etapa 2-3 anys

img

PALMA, 17 Ago.

Els alcaldes del PP de Balears han criticat que el Govern aprovi "de pressa i corrent" el decret llei de mesures urgents per garantir la gratuïtat de l'educació 2-3 anys en centres de la xarxa pública d'escoles infantils i de la seva xarxa complementària sense que els ajuntaments hagin vist prèviament el text quan són els que ho han d'aplicar”.

En una nota de premsa, el president del Comitè d'Alcaldes de la formació, Llorenç Perelló, ha assegurat que en set anys l'Executiu autonòmic "no ha fet res en aquesta matèria i ara entren les presses".

"Armengol com sempre arriba tard i malament a les portes de l'inici del curs escolar obligant els ajuntaments a arreglar-li la papereta" ", ha lamentat el popular.

En aquest sentit, Perelló ha informat que s'ha sol·licitat una reunió urgent te a la Federació d'Entitats Locals per analitzar i estudiar tota la documentació.

Igualment, el popular ha retret al Govern la "improvisació*i manca de planificació" i ha advertit que els ajuntaments tindran molt poc temps material per fer les ordenances per a aquest curs escolar.

"Armengol s'ha precipitat, és una mesura parcial i poc ambiciosa", ha afegit alhora que ha recordat que la presidenta del PP, Marga Prohens , ja es va comprometre el passat mes de març a posar en marxa la gratuïtat de tota l'etapa de 0 a 3 anys la propera legislatura. "Veiem una Armengol a remolc del PP però amb un decret improvisat ia mitges", ha conclòs.

Notícies més vistes Avui