• dijous 30 de març del 2023

Alice Weber serà la candidata de MÉS a l'alcaldia d'Inca

img

La portaveu de MÉS per Inca a l'Ajuntament i coordinadora de l'agrupació tornarà a liderar la llista a les municipals del 2023

PALMA, 22 Oct.

La portaveu de MÉS per Inca a l'Ajuntament i coordinadora de l'agrupació serà la candidata de la formació ecosobiranista a les eleccions municipals del proper mes de maig de 2023.

Segons ha informat MÉS per Mallorca en nota de premsa, l'assemblea oberta de MÉS per Inca, celebrada aquest dissabte al Claustre de Sant Domingo, ha elegit Alice Weber com a cap de llista per a les properes eleccions municipals de maig 2023.

Durant la trobada, Weber ha defensat que "MÉS per Inca ha estat una peça clau al govern local com a garantia de progressisme" i ha destacat "la força de la il·lusió per seguir impulsant les propostes d'una esquerra sobiranista" imprescindible per a Inca".

L'actual portaveu de MÉS per In ca a l'Ajuntament va assumir el lideratge del partit el 2014. Durant aquests anys ha encapçalat les àrees de cultura, memòria democràtica, normalització lingüística, educació i formació.

Durant l'assemblea, celebrada aquest dissabte, els membres del grup municipal també han rendit comptes de la gestió a les àrees de govern de l'Ajuntament d'Inca. En aquest sentit, s'ha destacat el treball realitzat al capdavant del Centre de Formació d'Inca, creant oportunitats laborals i formatives, la consolidació de l'Àrea de Cultura, com a "referent" d'una oferta cultural "inclusiva" i " participativa", i les iniciatives mediambientals impulsades al municipi.

Per la seva banda, el coordinador general i candidat de MÉS per Mallorca a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia, ha posat en valor la tasca de Weber i de MÉS per Inca, duta a terme a l'ajuntament, alhora que ha apuntat que "la força i l'empenta de MÉS per Mallorca són els seus candidats als municipis de l'illa que, juntament amb tota la gent que conforma les agrupacions , són el motor que mou la formació i que farà augmentar el nombre d'alcaldies ecosobiranistes a partir del maig del 2023”.

A l'acte també hi han assistit el secretari general de MÉS per Mallorca, Jaume Alzamora, la portaveu ecosobiranista Marta Carrió, la diputada Joana Ai Campomar, a més de representants de les agrupacions locals de Sa Pobla, Alaró, Búger, Binissalem i Palma que han volgut acompanyar Weber durant la seva elecció com a cap de llista.

XOX

Notícies més vistes Avui