• dimarts 6 de juny del 2023

Altes temperatures a les Balears: consells per evitar un cop de calor

img

PALMA, 20 Jul.

La Conselleria de Salut i Consum, a través de la Direcció General de Salut Pública i Participació, n'ha elaborat una sèrie de recomanacions dirigides als ciutadans per evitar complicacions derivades de l'exposició a les altes temperatures previstes per als propers dies a Balears, entre les quals destaquen hidratar-se i evitar activitats físiques intenses a les hores centrals del dia.

Aquests consells estan especialment dirigits a la població de risc, la més vulnerable als efectes de la calor, que són la persones grans (de més de 65 anys o que viuen soles o estan malaltes), els nens, els malalts crònics i les persones que treballen a l'aire lliure.

????RECOMANACIÓ davant l'onada de calor:

??Hidratar-se i evitar les activitats físiques intenses a les hores centrals del dia davant les temperatures altas previstes a les #IllesBalears per als propers dies. pic.twitter.com/nnrTJfW1au

El cop de calor és una situació que pot arribar a ser greu. Es dóna quan la temperatura corporal arriba als 40 ºC i el cos no pot reduir-la de manera eficaç, i normalment és conseqüència de romandre de forma prolongada en ambients molt calorosos o de fer una activitat física intensa quan fa molta calor.


COM ES RECONEIX?< /strong>


 COM PREVENIR-HO?

     -EN CASA

    < strong> - AL CARRER

Com s'evita

QUÈ HE DE MENJAR I BEURE?

ALTRES CONSELLS ÚTILS

QUÈ FAIG SI TROBO A ALGÚ QUE ESTIGUI MALAMENT CALOR?

XOX

Notícies més vistes Avui