• dimecres 29 de març del 2023

Alzamora (MÉS) defensa el paper "transformador" del Consell de Mallorca i la seva capacitat d'incidència als municipis

img

PALMA, 16 Jun.

El secretari general de MÉS per Mallorca i candidat al Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, ha defensat aquest dijous el "paper transformador" de la institució insular i la seva capacitat d'incidència als diferents municipis de l'illa.

En una nota de premsa, la formació ecosoberanista ha explicat que, coincidint amb la setmana en què el Parlament ha aprovat la nova Llei de Consells Insulars, Alzamora ha destacat que la importància del Consell és "la seva capacitat d'acció als municipis".

"En un territori com el nostre, amb municipis petits, el Consell és el puntal que permet el funcionament tècnic i econòmic de la majoria d'ajuntaments", ha assegurat Alzamora. En aquest sentit, ha remarcat que aquest és el cas de municipis amb escassos recursos per la seva dimensió i capacitat financera.

Durant la visita que ha realitzat aquest dimecres a Sencelles, on el Consell ha finançat les obres de reforma i remodelació de la plaça de la Vila, Alzamora ha subratllat que la institució té una incidència al territori "total i absoluta" i que la seva capacitat per canviar "de dalt a baix" pobles i ciutats és "real" ", tant pel vostre pressupost, com per la vostra xarxa d'assistència tècnica i administrativa.

Notícies més vistes Avui