• dijous 2 de febrer del 2023

Anticorrupció resoldrà en tres mesos la investigació sobre vacunació contra la COVID d'alts càrrecs

img

PALMA, 22 Jul.

El director de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de Balears, Cristòfol Milán, explicat, aquest divendres, que la investigació sobre possibles irregularitats a la vacunació contra la COVID-19 per part dels alts càrrecs es resoldrà en tres mesos.

En declaracions després de ser rebut en audiència pel president del Parlament , Vicenç Thomàs, el director de l'Oficina Anticorrupció ha explicat aquest divendres que encara segueix en marxa aquesta investigació després que l'anterior caduqués per passar-se els terminis de tramitació previstos.

En detall, ha concretat que el número d'alts càrrecs són "molts", i encara ho estan investigant. Tot i que hi ha casos com el de l'actual directora de l'IMAS, Sofia Alonso, que ja l'han arxivat l'Oficina, la investigació sobre la resta d'alts càrrecs de les institucions de les Balears continua.

El director no ha quantificat el nombre de casos que encara queden per resoldre, però ha subratllat que l'expedient encara continua obert i, per tant, s'estudien totes les denúncies, “que són moltes”, ha afegit. p>

Notícies més vistes Avui