Antoni Costa s'implica en una trobada amb consellers d'Hisenda d'altres comunitats. Antoni Costa participa en una trobada amb consellers d'Hisenda d'altres comunitats.

Antoni Costa s'implica en una trobada amb consellers d'Hisenda d'altres comunitats. 

Antoni Costa participa en una trobada amb consellers d'Hisenda d'altres comunitats.

PALMA, 21 Oct.

El diputat del PP al Parlament i conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, ha participat de manera telemàtica en una trobada de consellers d'Hisenda d'altres comunitats autònomes.

En una nota de premsa, el PP ha informat que el diputat i conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, ha participat aquest divendres i dissabte, de forma telemàtica, en una trobada amb els consellers d'Hisenda de les comunitats governades pel PP.

Les reunions han inclòs una jornada de treball distribuïda per temàtiques en la qual el conseller Costa s'ha encarregat de parlar sobre les entregues a compte del sistema de finançament de les Comunitats Autònomes i la seva liquidació posterior, l'elaboració dels pressupostos autonòmics i les regles fiscals aplicades.

En aquesta taula de treball també ha participat la consellera canària d'Hisenda i Afers Europeus, Matilde Asián, i el conseller gallec d'Hisenda i Administració Pública, Miguel Corgos.

Costa ha subratllat que, malgrat la "inacció" del Govern espanyol en funcions, Balears prepara uns Pressupostos amb dèficit 0,0 per cent per primera vegada en la història i ha destacat que els comptes del Govern demostraran que, "si hi ha creixement econòmic, es poden baixar els impostos a la ciutadania i incrementar la despesa en Sanitat, Educació, Serveis Socials o Infraestructures".

Durant la trobada, celebrada a la seu del carrer Génova de Madrid, també s'han tractat altres temes fonamentals en matèria d'Hisenda com els fons Next Generation, la gestió de la tributació pròpia i d'altres impostos com l'IRPF, el Finançament autonòmic i el deute o la necessària reunió del Consell de Política Fiscal i Financera.

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, la secretària general del partit, Cuca Gamarra, i el vicesecretari d'Economia, Juan Bravo, han assistit a la trobada davant la "inacció" del Govern en funcions.

.

Tags

Categoría

Illes Balears