Antònia Font recorrerà en 2024 teatres de les Illes Balears, Catalunya i València en una gira "íntima, petita i propera".

Antònia Font recorrerà en 2024 teatres de les Illes Balears, Catalunya i València en una gira

PALMA, 28 Set.

La banda mallorquina Antònia Font ha anunciat una nova gira de concerts a teatres de les Illes Balears, Catalunya i València que començarà el proper 26 de gener a Sant Cugat del Vallès i amb dos concerts a l'Auditorium de Palma els dies 29 de febrer i 1 de març del 2024.

En un missatge a la xarxa social X recollit per Europa Press, la banda ha avançat que la gira serà "més íntima, petita i propera" que els últims concerts de gran format. Les entrades estaran a la venda a partir del 3 d'octubre.

En total, l'agenda preveu 14 concerts a Catalunya, dos a Palma, un a València i un a Andorra.

En concret, la gira passarà per Sant Cugat del Vallès (26 de gener al Teatre Auditori), Granollers (27 de gener al Teatre Auditori), Barcelona (Palau de la Música el 8 de febrer), Palma (Auditorium 29 de febrer i 1 de març), Reus (Teatre Fortuny el 9 de març), Manresa (Teatre Kursaal 7 d'abril), Vic (L'Atlàntida 3 i 4 de maig), Sabadell (Anfiteatre Embassa't el 16 de maig), València (Palau de les Arts 15 de juny), Talarn (Talarn Music Experience 21 de juliol), Tarragona (Auditori Camp de Mart 27 de juliol), Roses (Sons del Món 2 d'agost), Sant Feliu de Guíxols (Porta Ferrada 8 d'agost), Escaldes, Andorra (Auditori 4 d'octubre), Viladecans (Audotori 30 de novembre) i Girona (Auditori 14 de desembre).

La de Antònia Font al Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Girona) és la primera confirmació d'aquest festival, que se celebra a l'agost.

.

Tags

Categoría

Illes Balears