Apagat l'incendi a la residència Fontsana de Palma.

Apagat l'incendi a la residència Fontsana de Palma.

PALMA, 19 Set.

L'incendi, declarat aquest dimarts a la residència Fontsana de Palma i que ha obligat al desallotjament de 150 persones, s'ha donat ja per extingit.

Així ho ha comunicat el Servei d'Emergències 112 a Balears a la xarxa social X, recollit per Europa Press, on explica que una part dels interns desallotjats seran acollits pels seus familiars i per la resta s'han habilitat 65 habitacions de la residència.

En cas d'aquestes no ser suficients, ha continuat el Servei d'Emergències, es podrien traslladar alguns afectats a les residències de La Bonanova i de Pòrtol.

Segons fonts del Consell, finalment les persones que han estat desallotjades han estat 82. Bé, de moment, es desconeix quantes aniran a casa de familiars i quantes s'hauran de reubicar.

Cal recordar que el foc s'ha declarat sobre les 20.30 hores d'aquest dimarts a una de les habitacions de la segona planta de l'edifici de la residència Fontsana de Palma.

Amb motiu del foc, segons Emergències, una part dels interns han estat confinats al pàrquing d'un supermercat proper, mentre que una altra part ha romàs a les habitacions i a la zona alta de la residència, pendents de ser realojats.

En el lloc del succés han treballat efectius del SAMU 061, dotacions dels Bombers de Palma, agents de la Policia Local i de la Policia Nacional i membres de Creu Roja i Protecció Civil.

També s'han desplaçat fins al lloc representants de la Conselleria de Famílies i Assumptes Socials, el conseller insular de Benestar Social i president de l'IMAS, Guillermo Sánchez, juntament amb la directora insular d'Atenció Sociosanitària del Consell, Rosa Llobera, i personal de l'Ajuntament de Palma.

.

Tags

Categoría

Illes Balears