Aplasada la declaració del director insular de Turisme pel cas 'La vida islada'.

Aplasada la declaració del director insular de Turisme pel cas 'La vida islada'.

IBIZA, 18 Set.

La declaració del director insular de Turisme d'Eivissa, Juan Miguel Costa, dins del cas 'La vida islados' ha quedat suspesa aquest dilluns per qüestions organitzatives internes dels jutjats.

La querella fa referència a un contracte adjudicat a dit per valor de 250.000 euros que, segons va denunciar el PSOE, s'hauria dut a terme durant la pandèmia per beneficiar una determinada empresa amb lligams amb el PP.

El passat 12 de juny va comparèixer dins de la causa el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, qui va negar coaccions contra la interventora de la institució insular i va rebutjar les presumptes irregularitats en la contractació del vídeo, afirmant que el procés "és un muntatge del Partit Socialista".

Després de declarar als jutjats d'Eivissa pel cas 'La vida islados', Marí va assegurar davant els mitjans que "per fi" havia pogut comparèixer davant el jutge "i aportar la versió dels fets", alguna cosa que no havia tingut ocasió de fer ni davant l'Oficina Anticorrupció ni davant la Fiscalia.

Durant la causa, l'advocat de la interventora del Consell, David Salvá, va manifestar que la seva clienta havia confirmat la il·legalitat de la campanya promocional.

Tags

Categoría

Illes Balears