• divendres 31 de març del 2023

Aprovada per unanimitat la compareixença de Gómez per la condemna al Govern sobre les oposicions de la filla de Fuster

img

Previsiblement serà dimarts que ve a les 13.00 hores

PALMA, 29 Jul.

< p> La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, compareixerà previsiblement dimarts que ve per la condemna del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) al Govern per la manca d'abstenció del llavors director de l'IbSalut, Juli Fuster, en un procés de oposició a què es va presentar la seva filla.

Segons ha confirmat el Parlament en nota de premsa, una Diputació Permanent ha tractat aquest divendres la sol·licitud de compareixença presentada per 12 diputats del PP. Tots els grups parlamentaris s'han mostrat favorables a la proposta, que ha estat aprovada per unanimitat --15 vots a favor--.

En finalitzar la reunió, el president del Parlament, Vicenç Thomàs, ha indicat que , previsiblement, se celebrarà el 2 d'agost a partir de les 13.00 hores.

Cal recordar que la sol·licitud de compareixença urgent va ser presentada divendres passat pel Grup Parlamentari Popular després que es conegués la sentència. Aleshores, el portaveu parlamentari de la formació, Antoni Costa, va exigir el cessament o dimissió de Fuster, cosa que es va produir oficialment aquest dilluns.

Notícies més vistes Avui