• dimarts 6 de juny del 2023

Aprovat el decret llei que garanteix l'escolarització gratuïta de 2-3 anys a Balears

img

S'estableixen els mòduls de 45.000 euros per a cada aula pública i de la xarxa complementària d'aquest tram

PALMA, 16 Ago

El Govern ha aprovat aquest dimarts el Decret llei de mesures urgents per garantir la gratuïtat de l'educació dels nens matriculats al tercer nivell d'educació infantil als centres de la xarxa pública d'escoles infantils i la xarxa complementària.

Així ho ha anunciat aquest dimarts, a la roda de premsa posterior al Consell de Govern extraordinari, el conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, que ha indicat que el decret es convalidarà el 20 de setembre al Parlament.

"Es tracta d'una mesura important i un salt qualitatiu de la política 0-3 anys que no té marxa enrere i que hem de consolidar any rere any, amb més gratuïtat i serveis ", ha valorat.

Amb aquest acord es confirma l'inici de la gratuïtat de l'escolarització de 2-3 anys a partir del curs 2022-2023. Per això, es preveu una inversió de 13.185.000 euros per als sis mesos del 2023 i un total de 18,6 milions per curs, de manera que tant les escoletes públiques com les de la xarxa complementària rebran una aportació de 45.000 euros per aula de 2-3 anys.

Notícies més vistes Avui