• divendres 3 de febrer del 2023

Aproven les bases del procés selectiu de nous conductors de l'EMT Palma

img

PALMA, 2 Ago.

El Consell d'Administració de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma ha aprovat aquest dimarts les bases reguladores que regiran el procés selectiu per contractar nous conductors de l'empresa.

Aquesta borsa de treball de personal laboral mitjançant concurs de mèrits establirà una prelació d'aspirants amb els principis d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat i inclourà una reserva d'un 40% de les places ofertes per a dones, d'acord amb allò que estipula el Pla d'Igualtat de l'Ajuntament i l'article 43 de la Llei 11/2016.

Segons ha explicat l'Ajuntament a una nota de premsa, la contractació d?aquest nou grup de conductors de l?EMT Palma té per objectiu cobrir l?increment de passatgers previst per a aquests mesos de tardor, reforçant aquelles línies amb més demanda.

Els contractes de conductors seran tempor ales i, en un termini de tres anys, hauran de passar per un procés de consolidació.

Cal recordar que aquest mes de juliol es va completar la incorporació dels 140 xòfers a l'EMT del borsí de conductors que es va convocar el 2019.

Notícies més vistes Avui