Aran dues detingudes en desmuntar tres punts de venda de cocaïna, haxix i marihuana a Palma.

Aran dues detingudes en desmuntar tres punts de venda de cocaïna, haxix i marihuana a Palma.

Palma, 26 de gener.

La Policia Nacional de Palma ha detingut dos homes, un d'origen espanyol de 50 anys i un altre d'origen alemany de 44 anys, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues, aconseguint desmantellar tres punts de venda de marihuana, cocaïna i haxix al barri de Camp Redó de Palma.

La investigació es va iniciar arran d'algunes informacions i queixes veïnals sobre la proliferació de persones que suposadament anaven a adquirir substàncies estupefaents, segons ha indicat la Policia en una nota de premsa.

El Grup II d'Estepafacients va dur a terme una investigació, comprovant la presència de nombroses persones que acudien a diferents punts de venda per comprar droga. Els agents van descobrir finalment que hi havia tres punts de venda molt actius on es venia marihuana, haxix i cocaïna.

La Policia va procedir a l'entrada i registre en els immobles utilitzats com a punts de venda aquest passat dijous. Com a resultat de la investigació i de les entrades s'han intervingut diverses substàncies estupefaents, així com diners, pistola elèctrica, matxetes, ganivets i una arma.

A més, dos homes han estat detinguts com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues, estant oberta la investigació per no descartar-se més detencions.

La Policia Nacional ha recordat que la ciutadania pot col·laborar per eradicar qualsevol activitat delictiva relacionada amb el tràfic de drogues denunciant-ho de forma anònima per correu o a través de la pàgina web de la Policia.

També poden denunciar-ho directament contactant amb els delegats de Participació Ciutadana o a través del 091.

Tags

Categoría

Illes Balears