• dimarts 6 de juny del 2023

Armengol agraeix el "magnífic" treball de l'Ibsmia i aposta per "una visió més àmplia" de la salut mental

img

PALMA, 1 Set.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha visitat aquest dijous l'Institut Balear per a la Salut Mental de la Infància i l'Adolescència (Ibsimia) amb motiu del Dia Mundial de la Infermeria de Salut Mental, on ha agraït el “magnífic” treball que fan aquests professionals.

>

Durant la seva visita, la presidenta ha remarcat que "les infermeres de salut mental són absolutament fonamentals" i ha reconegut "la dificultats" que hi ha en aquest àmbit i la necessitat de "seguir traçant la línia" " que va començar en la passada legislatura amb el primer Pla Estratègic de Salut Mental.

Armengol ha detallat que el segon pla estratègic, en què actualment es treballa, inclou "una visió més compartida i transversal" , amb un pes més gran de l'educació i de les famílies. Segons la presidenta, es tracta de "una visió més àmplia i integrada" de la salut mental.

"M'emporto tasques apuntades", ha assegurat la presidenta, que ha insistit en la importància de prevenir problemes de salut mental en nens i adolescents.

Notícies més vistes Avui