• dissabte 3 de juny del 2023

Armengol, al nomenament de Pere Llull Fullana fill il·lustre d'Algaida: "La memòria ens fa millor com a poble"

img

PALMA, 26 Jun.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assistit aquest diumenge, al nomenament de Pere Llull Fullana com a fill il·lustre d'Algaida, un acte en què ha defensat el fet que "la memòria fa millor els pobles".

Segons ha manifestat la presidenta Armengol en declaracions als mitjans de comunicació, el nomenament de Pere Llull Fullana com a fill il·lustre d'Algaida fa que "el municipi d'Algaida sigui avui un poble més democràtic".

En aquesta línia, ha celebrat que "85 anys després es fa justícia d'un fet desastrós que mai hauria d'haver passat, per les víctimes que va significar la Guerra Civil i el franquisme".

Així mateix, ha destacat que "el Govern continuarà al costat de les famílies i seguirà lluitant per recordar tot el que ha passat i recuperar tots els cossos possibles”. "Confiem que això ajudi a evitar que fets similars puguin tornar-se a repetir", ha emfatitzat.

Finalment, la presidenta Armengol ha recordat, en un missatge que ha estat publicat a Twitter, recollit per Europa Press, qui va ser Pere Llull Fullana.

"Pere Llull Fullana va ser alcalde de la República, defensor de la democràcia, assassinat pels feixistes, víctima recuperada de la fossa de Son Coletes i, des d'avui, fill il·lustre d'Algaida", ha rememorat.

"Quanta emoció, quanta justícia. La memòria ens fa millors com a poble", ha acabat el seu missatge la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Notícies més vistes Avui