• divendres 31 de març del 2023

Armengol anuncia que es torna a presentar a la presidència del Govern

img

PALMA, 23 Set.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha anunciat aquest divendres que tornarà a presentar-se a la presidència del Govern.

En una carta i un vídeo dirigit a la militància, la també secretària general del PSIB ha agraït la confiança de la militància "per impulsar-lo a fer aquest pas".

"Només junts podrem garantir quatre anys més de polítiques progressistes a les Balears", ha indicat. i per continuar aplicant mesures "valentes", per continuar construint una societat amb valors que sigui més justa i igualitària.

"Els darrers set anys hem estat sempre al costat de la gent de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, però ens queda molt per fer i no es farà sense nosaltres", ha apuntat.

La líd er dels socialistes de Balears ha reivindicat "el procés de transformació imparable" que va començar el 2015 impulsat des de les institucions on governa el PSIB.

"Ens hem enfrontat a una pandèmia que hem superat pensant en la salut de les persones, però avui som líders en creixement econòmic i creació de llocs de treball i aquest és el millor punt de partida per fer front a les conseqüències d'una guerra injusta a Europa”, ha exposat.

També, ha recordat que des de fa set anys s'està desenvolupant una "potent agenda" de canvis profunds que ha situat les Balears a l'avantguarda en moltes polítiques i mesures cap a unes "illes sostenibles mediambientalment, però també socialment i econòmicament" .

"Hem treballat i treballem cada dia per enfortir el sistema de salut i el sistema educatiu", ha ressaltat.

D'altra banda, ha subratllat la feina perquè el transport públic sigui una alternativa real al t ransport privat, per assegurar drets i millores als treballadors, perquè els joves puguin desenvolupar el seu projecte vital i perquè les persones grans tinguin la qualitat de vida que mereixen, perquè cap dona hagi de viure una situació de maltractament o de tràfic, perquè la discapacitat no impliqui viure amb menys drets i perquè els més vulnerables sempre trobin protecció de les institucions públiques”.

Notícies més vistes Avui