• dimarts 6 de juny del 2023

Armengol aplaudeix la rebaixa de l'IVA del gas i destaca que l'Estat "torna a ser sensible i és a prop de la gent"

img

PALMA, 1 Set.

La presidenta del Govern, Francina Armengol , ha celebrat la rebaixa de l'IVA del gas del 21 al 5 per cent anunciada aquest dijous pel Govern central, que "torna a ser sensible" i es posa "a prop de la gent".

Així s'ha expressat la cap de l'Executiu autonòmic en un acte celebrat a Inca, on ha considerat "molt positiu tenir un govern que, quan hi ha dificultats, no es posa de perfil ni constrenyi l'administració pública, com va passar el 2008" , quan governava el PP.

"Hem viscut una pandèmia duríssima i s'ha donat una resposta totalment diferent, acompanyant les famílies amb ajudes directes i una política fiscal progressiva", ha destacat la presidenta.< /p>

Finalment, ha valorat que tant l'Estat com el Govern han estat "prop de la gent quan vénen dificultats", cosa "important" per estimular el creixement econòmic".

"Cal ser conscients que les famílies tenen un problema d'inflació i energètic important i aquesta rebaixa de l'IVA del gas va en aquesta línia, nosaltres l'aplaudim" , ha conclòs Armengol.

Notícies més vistes Avui