Notícies Balears.

Notícies Balears.

Armengol: "Aquesta vegada no ha pogut ser, però tornarem a una final i la guanyarem" - Armengol, després de la derrota del Mallorca a Copa: "Aquesta vegada no ha pogut ser, però tornarem a una final i la guanyarem"

Armengol:

La presidenta del Congrés ha felicitat a l'Athletic Club per haver aconseguit aixecar la seva 24a Copa del Rei a Sevilla PALMA, 7 d'abril.

La presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol, ha lamentat que el RCD Mallorca no hagi pogut aixecar aquest cap de setmana la Copa del Rei, després de caure derrotat davant l'Athletic Club, a la final disputada a l'Estadi de La Cartuja de Sevilla.

En un missatge a la xarxa social 'X', recollit per Europa Press, la també secretària general del PSIB-PSOE s'ha mostrat afligida perquè "aquesta vegada no ha pogut ser però", ha precisat, "tornarem a una final i la guanyarem". "Que ningú ho dubti!", ha enfatitzat.

"Gràcies, equip, per una competició espectacular, per lluitar fins a l'últim minut com a campions i per despertar tantes emocions en aquesta afició meravellosa", ha expressat la socialista.

"Ànim i, sempre, sempre, 'amunt' (amunt) Mallorca!", ha finalitzat Armengol el seu missatge adreçat al RCD Mallorca i a la seva afició, que ha acompanyat d'un emoticona d'un 'dimoni'.

A més, la presidenta del Congrés ha tingut paraules d'enhorabona als lleons i a la seva gran afició. "Zorionak, Athletic Club!", ha conclòs.