• dijous 2 de febrer del 2023

Armengol assegura que el Govern treballa "en la línia dels equilibris" per evitar la saturació turística

img

PALMA, 23 Ago.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat que l'Executiu autonòmic està treballant "en la línia dels equilibris", una cosa "fonamental per a un territori fràgil" com les Balears, per evitar la saturació turística.

"Som conscients de la limitació dels recursos naturals i, en base a aquest plantejament, fa molt de temps que treballem”, ha explicat aquest dimarts Armengol en declaracions als mitjans de comunicació. En aquest punt, ha recordat algunes de les mesures importants. "que ha dut a terme el Govern, com la llei turística balear, "molt valenta i compromesa" amb iniciatives com la limitació de les places turístiques o l'equilibri en l'arribada de creuers.

"Som una destinació turística de primer nivell i hem de seguir sent-ho en base a la qualitat i no a la quantitat", ha sentenciat.

D'altra banda, ha reconegut el "magnífic treball" de la societat balear, que ha aconseguit estar en una situació de "plena ocupació".

"La nostra política continuarà sent d'equilibri, de diversificació econòmica i d'apostar per un altre tipus d'economia a les Illes lligada a altres coses complementàries al turisme", ha insistit la presidenta.

Notícies més vistes Avui