• dimarts 21 de març del 2023

Armengol assegura que no apujarà els impostos a la classe mitjana però sí als que més tenen: "En aquests moments és just"

img


PALMA, 25 Oct.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dimarts, durant el ple del Parlament, que l'Executiu autonòmic no apujarà els impostos a la classe mitjana però sí "als que més tenen", perquè "en aquests moments és just" ".

Així ha respost la presidenta a la pregunta formulada pel portaveu parlamentari del PP, Antoni Costa, que s'ha referit a la necessitat de contemplar una baixada d'impostos als pressupostos de la comunitat per al 2023".

"Tenim el millor pressupost de la història, gestionem millor l'economia que vostès", ha reiterat Armengol, que s'ha mostrat sorpresa per la pregunta. "Pensava que la retiraria després del que ha passat al Regne Unit", ha ironitzat.

Així, ha considerat que aquesta situació "demostra que la solució és la socialdemòcrata" i ha defensat que "és ara, a l'hivern, quan la ciutadania necessita les ajudes".

En una altra pregunta formulada per Costa, el portaveu del PP ha censurat que les polítiques d'habitatge del Govern "són un fracàs" ". "Ha aconseguit empitjorar la situació, la seva gran promesa és el seu gran fracàs", ha dit el popular durant la seva intervenció.

En aquesta línia, la presidenta ha reconegut el repte fonamental "que suposa per a la comunitat el tema de l'habitatge, encara que ha recordat les mesures dutes a terme en aquest sentit des que és presidenta, com l'aprovació de la llei balear d'habitatge, l'augment en un 72% del parc públic a la comunitat o el Bo Lloguer Jove.

"No comencem de zero, ens van deixar un balanç de menys un en política d'habitatge", ha sentenciat Armengol.

Notícies més vistes Avui