• dimecres 29 de març del 2023

Armengol assegura que no té "cap petició formal de ningú" sobre l'ITS

img
PALMA, 16 Set.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest divendres que no té " cap petició formal de ningú" per apujar l'Impost de Turisme Sostenible (ITS) de cara a l'any que ve.

Així s'ha expressat la presidenta, en declaracions als mitjans, en ser preguntada sobre les intencions que , segons va publicar el diari 'Última Hora', MÉS i Podem tenen de plantejar un increment d'aquesta taxa.

Armengol ha explicat que el Govern es troba a la fase prèvia d'elaboració dels pressupostos autonòmics per a el proper any i, per això, ha demanat "serietat i rigor" en aquest procés.

Segons la seva opinió, davant del que es preveu com un "hivern complicat", el Govern ha de donar "el màxim suport a les famílies de la classe mitjana i treballadora". "Si hi ha altres propostes, les estudiarem, però ens hem de centrar en allò que és necessari", ha assegurat, alhora que ha afegit que ella es troba "pensant en les necessitats de la gent".

La Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) va rebutjar aquest dijous la proposta d'incrementar l'impost turístic durant els mesos d'estiu, avisant que "penalitzar els visitants que s'allotgen a l'oferta reglada no és, a absolut, la solució".

Notícies més vistes Avui