• dimecres 29 de març del 2023

Armengol atribueix la limitació dels creuers al port de Palma al "bon treball publicoprivat"

img

Celebra que les relacions amb la Generalitat permetin impulsar mesures conjuntes

BARCELONA, 1 Jul.

>

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, ha celebrat la limitació dels creuers al port de Palma i ho ha atribuït al “bon treball publicoprivat”.

En una entrevista a Catalunya Ràdio aquest divendres recollida per Europa Press, ha destacat que amb la mesura el Govern balear prioritza "un turisme més de qualitat i menys de quantitat".

En la línia d'aconseguir aquest objectiu, ha destacat que els allotjaments hotelers també estan creant una "oferta de qualitat" a través d'inversions potents, com l'obligació de crear un pla de circularitat, replantejar l'ús d'aigua o advocar per l'eficiència energètica.

destacat que la xifra de turistes han determinat amb els sindicats i empresaris del món de l a hostaleria i que el turisme d'excessos és "molt minoritari" a les Illes.

La presidenta ha celebrat les relacions que sostenen els Executius balear i català: "Amb el president Aragonès hem replantejat una altra forma de relació que està funcionant i que estem podent articular mesures conjuntes”.

Ha insistit a demanar al Govern català que participi en els debats multilaterals i en les negociacions per reformar el model de finançament de les CCAA. que al seu parer Catalunya pot ajudar a "desequilibrar el que està molt centrat a Madrid".

Ha sostingut que tant el Govern de Pedro Sánchez com el de Pere Aragonès tenen "bona voluntat" per el diàleg i ha mostrat la seva disposició al fet que això es materialitzi en decisions concretes per resoldre --textualment-- el conflicte polític.

Armengol ha lamentat que el PP continua sent "el mateix de sempre" amb el lideratge d'Alberto Núñez Feijóo i ha acusat els 'popu Lares balears d'intentar obtenir rèdit electoral de la pandèmia sanitària. "Durant tot aquest temps el PP ha jugat a posar-se de perfil, quan pitjor fossin les coses millor per a ells", ha criticat, i ha destacat el treball conjunt amb Cs i el PI.

Notícies més vistes Avui