• dissabte 3 de juny del 2023

Armengol, Campos (Vox): "En política no val la mentida, el racisme i la xenofòbia que vostè aplica"

img

PALMA, 20 Set.

La presidenta del Govern, Francina Armengol , ha criticat aquest dimarts una intervenció del portaveu parlamentari de Vox, Jorge Campos, en què el diputat ha lligat la taxa de criminalitat de les Balears a l'arribada d'immigrants.

"No tot s'ho val tot en política . En política no val la mentida, com a norma de fer les seves intervencions, no val el racisme ni val la xenofòbia que vostè aplica”, ha assenyalat Armengol al Parlament.

després que Jorge Campos hagi assenyalat que Balears "lidera la taxa de criminalitat d'Espanya gràcies a l'augment constant d'immigrants il·legals".

"Ni racisme, ni xenofòbia, ni res del que ha dit ", ha respost Campos a Armengol, al·legant que les dades de criminalitat que ha mostrat són del Ministeri de l'Interior. "A més immigració il·legal descontrolada, més inseguretat i delinqüència", ha expressat.

Armengol ha demanat a Campos que no "menta", atès que les dades del Ministeri utilitzen xifres sense actualitzar de la població actual de les Illes i, a més, no té en compte la població flotant. "Som una societat segura i així està comprovat no només per residents, sinó pels milions de turistes que ens visiten cada any", ha remarcat la presidenta, que ha reclamat no lligar immigració i delinqüència, atès que "el nombre més important de deliqüents són espanyols".

Armengol ha conclòs la seva intervenció assenyalant que és "impresentable" el que el diputat de Vox fa en política.

Notícies més vistes Avui