• dijous 2 de febrer del 2023

Armengol celebra set anys com a presidenta del Govern: "No hi ha més honor que presidir aquesta terra"

img

PALMA, 2 Jul.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, celebra aquest dissabte set anys com a presidenta del Govern, afirmant que "no hi ha més orgull que servir el teu poble, ni més honor que presidir aquesta terra".

Així ho ha manifestat Armengol en un missatge a Twitter, recollit per Europa Press, acompanyat d'un vídeo, on recorda la primera vegada que va assumir la presidència del Govern balear "amb molta emoció" i "moltíssima responsabilitat" però, també, ha continuat dient, "amb molta força i ganes, acompanyada de molta gent diversa que sabia que acompanyaria l'executiu en aquest procés”.

En aquesta línia, ha posat en valor que quan ella va prendre possessió del càrrec de presidenta del Govern, va ser la “primera vegada que una dona prenia possessió com a presidenta de Balears”. "Des de llavors, moltes dones i nenes m'han dit que bé que hi hagi una dona presidenta del Govern i és que quan es trenca un sostre de vidre, som totes les que sortim guanyant", ha posat èmfasi.

< Així mateix, ha assenyalat que, quan va assumir la responsabilitat de ser presidenta del Govern el primer que va pensar va ser “és moment de canviar la forma de fer política a les Illes”. I és que, per a Armengol, la primera reunió que va mantenir com a presidenta amb la comunitat educativa al Consolat de Mar i la que va mantenir amb els sindicats, "va evidenciar que la política és important".

"La política és important perquè permet retornar drets, tal com va passar quan es va tornar la targeta sanitària als migrants, i segueix succeint amb la Llei de Foses i la de Memòria Democràtica, que permeten la recuperació dels cossos de les víctimes de la Guerra Civil i el Franquisme", ha incidit Armengol, que ha posat en valor que en aquests set anys presidint el Govern "Balears ha canviat a millor perquè s'ha governat amb i per a la gent".

Finalment, la presidenta Armengol ha afirmat "haver estat sempre una enamorada de les Illes" però, ha puntualitzat, "després d'aquests set anys al Govern l'amor a aquesta terra és amb més passió". Per això, ha afegit, "ser conscient de la importància de defensar Balears a Espanya ia la resta del món, amb la força que donen els ciutadans d'aquesta terra".

"Presidir el Govern balear és un treball intens, al qual dedico el 100% de la meva energia, però ho faig amb gust perquè hi crec”, ha afirmat, afegint que “no hi ha orgull més gran que servir al teu poble ni major honor que presidir aquesta terra". Per això, manté la "força i la il·lusió" per seguir governant el 2023. "El somni continua amb més força i il·lusió que mai. Seguim, cap a més endavant", ha sentenciat.

Notícies més vistes Avui