• divendres 3 de febrer del 2023

Armengol considera injust que comunitat receptora tregui impostos a rics a costa de CCAA que aporten, com les Balears

img

La presidenta del Govern lamenta la "competència" entre CCAA del PP "per veure qui baixa més impostos als rics" "

PALMA, 22 Set.

La presidenta del Govern ha assegurat aquest dijous que "no li sembla just" que una comunitat autònoma "clarament receptora de recursos" - -en referència a Andalusia-- tregui els impostos als rics a costa d'altres comunitats "clarament aportadores" com Balears.

En declaracions als mitjans després de presidir a Palma la conferència de presidents al costat de els màxims representants dels consells insulars, la líder de l'Executiu autonòmic ha defensat uns mínims "pactats i establerts" perquè és "una bogeria" no aplicar la "lògica aclaparadora" que les polítiques fiscals han de beneficiar la majoria.

"La gent que té un patrimoni de més d'un milió d'euros no té ha de ser la beneficiària de les polítiques fiscals", ha afegit.

En aquest sentit, Armengol ha reivindicat la fiscalitat justa, equitativa i redistributiva i ha lamentat que comunitats autònomes del PP "estiguin competint per veure qui baixa més els impostos als rics".

"Com algú no pot entendre una fiscalitat que reclama més a qui s'està enriquint per alleujar les dificultats de la classe mitjana i treballadora?", s'ha preguntat.

Notícies més vistes Avui