Notícies Balears.

Notícies Balears.

Armengol critica que el PP "s'ha empassat" la ideologia de Vox, amb conseqüències negatives en tots els àmbits.

Armengol critica que el PP

PALMA, 21 Jul.

La candidata del PSIB-PSOE al Congrés, Francina Armengol, ha lamentat aquest divendres, en un acte a Palma, que el PP "s'ha menjat tot el marge ideològic de Vox", la qual cosa significa "retrocessos en tots els sentits".

Així s'ha expressat la cap de llista en una trobada organitzada en un bar de la ciutat, on ha mantingut un diàleg sobre feminisme en l'últim dia de campanya electoral.

"Diumenge hi ha moltes coses en joc, no són unes eleccions qualssevol, són transcendents", ha insistit la candidata, qui ha remarcat que el 23J va, "sobre tot, de les dones", perquè si no hi ha un govern progressista a Espanya els drets de les dones queden absolutament involucionats".

En aquesta línia, ha assegurat tenir "molt clar" on cal estar, avançar i treballar conjuntament, referint-se, entre d'altres aspectes, a la Llei de Paritat, a la gratuïtat de 0-3 anys o a tot allò que tingui relació amb la corresponsabilitat.

Durant la seva intervenció, la candidata ha censurat el "problema enormement present a la societat" que suposa la violència masclista, i ha afirmat estar "consternada i espantada" amb les declaracions de Vox i PP, i com tracten aquesta violència.

"Les paraules, per a mi, tenen una força enorme. Aquesta força vol dir que la violència masclista existeix perquè se'ns mata i viola per ésser dones", ha sentenciat Armengol, qui ha reivindicat seguir lluitant contra aquest ràfec i invertir en pedagogia i coeducació.

En aquest sentit, la cap de llista del PSIB-PSOE al Congrés ha censurat l'eliminació de la Conselleria d'Igualtat a les Balears amb el Govern de Marga Prohens.

"El PP i Vox són el mateix. Es tracta de plantar cara en totes aquestes situacions que ja s'experimenten en aquesta terra, però necessitem un Govern d'Espanya que faci contrapès", ha finalitzat Armengol, qui ha apel·lat, en vista de tot això, a l'"únic vot útil, votar socialista amb il·lusió".

.