• dijous 30 de març del 2023

Armengol defensa el règim sancionador de la pandèmia davant els retrets de Vox per la multa milionària de Son Vida

img


PALMA, 25 Oct.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha defensat el règim sancionador que es va aprovar durant la pandèmia "per protegir la salut pública de la ciutadania de les Illes", davant els retrets de Vox per la multa milionària després de la festa il·legal a Son Vida l'agost del 2021.

"Ho vam fer per protegir la població i ha funcionat, som la comunitat que menor letalitat ha tingut d'Espanya, ho defensem amb nota", ha reivindicat la cap de l'Executiu autonòmic durant el ple del Parlament d'aquest dimarts.

Així mateix, ha negat que fossin mesures antidemocràtiques, recordant que es va aprovar un decret llei en aquest sentit, convalidat pel Parlament. "Govern, Parlament i Tribunal Superior de Justícia és falta de democràcia?", ha afegit Armengol.

En aquest punt, ha demanat al portaveu parlamentari de Vox, Jorge Campos, que "deixi de mentir a la Cambra", i ha recordat que la quantia de la multa imposada als 114 identificats a la festa --60.001 euros per persona-- és la mínima dins de les sancions més greus.

"Estem posant el mínim i amb un descompte del 40%", ha conclòs Armengol.

Notícies més vistes Avui