Armengol demana el vot per al PSOE a Menorca per "protegir l'illa" i "treballar per l'eficiència energètica".

Armengol demana el vot per al PSOE a Menorca per

PALMA, 15 Jul.

La cap de llista del PSIB-PSOE al Congrés per a les eleccions del 23J, Francina Armengol, s'ha desplaçat aquest dissabte a Menorca per demanar el vot a la seva formació, amb l'objectiu de "protegir l'illa, treballar per l'eficiència energètica i lluitar contra els efectes del canvi climàtic".

La representant socialista ha participat en un acte electoral a Maó, acompanyada del número dos de la llista del PSIB-PSOE al Congrés, Pepe Mercadal, el candidat al Senat per Menorca, Miquel Mariano, i l'alcalde del municipi i secretari general de l'agrupació local del PSOE, Héctor Pons.

Durant la visita a una taula informativa, Armengol ha destacat que Menorca "sempre ha estat una illa d'equilibri i sensatesa", que "ha sabut ser sostenible i projectar-se cap al futur", gràcies al treball realitzat "en les últimes legislatures pel Consell de Menorca, el Govern i pel president del Govern, Pedro Sánchez".

Per això, la candidata socialista ha demanat el vot per "lluitar contra els efectes del canvi climàtic, protegir l'illa, en mantenir un recurs escàs, com és l'aigua, i treballar per l'eficiència energètica i el futur de Menorca".

Armengol ha situat enfront a l'"alternativa de la destrucció", que ha "entregat" el Consell de Menorca "a la dreta extrema i a l'extrema dreta, amb unes polítiques que aniran en contra del futur d'aquesta illa meravellosa".

De la mateixa manera, la candidata al Congrés ha demanat el vot per al PSOE "amb convicció i il·lusió", perquè queden vuit dies per al 23J, un dia que, al seu judici, és "clau per a Menorca i Balears". Per aquest motiu, ha recalcat que "l'únic vot eficient i eficaç per aturar la dreta extrema i l'extrema dreta, és el vot al PSOE".

Després de la visita a la taula informativa, Armengol ha participat en una trobada amb militants i simpatitzants del PSOE de Maó i, per la tarda, assistirà a les festes de Sant Martí d'Es Mercadal.

.

Tags

Categoría

Illes Balears