• dijous 30 de març del 2023

Armengol demana "veritat, justícia i reparació" per a "totes les víctimes del feixisme" el Dia de la Memòria Democràtica

img


PALMA, 29 Oct.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha demanat "veritat, justícia i reparació" per a "totes les víctimes del feixisme", amb motiu del Dia de la Memòria Democràtica, que se celebra el 29 d'octubre segons la Llei de Memòria i Reconeixement Democràtics de les Balears.

Segons ha expressat la presidenta Armengol en un missatge publicat a Twitter, recollit per Europa Press, "la dignitat de qui dóna la vida per la democràcia i la llibertat està per sobre de l'odi dels seus botxins i el feixisme".

Per aquest motiu, "per a totes les Aurores --en referència a la sindicalista i militant del Partit Comunista Aurora Picornell, assassinada el 1937--. Per a totes les víctimes", ha reclamat "veritat, justícia i reparació".

La dirigent autonòmica ha acompanyat el seu missatge d'una imatge del cementiri de Son Coletes, a Manacor (Mallorca). Precisament, a la fossa número 3 de Son Coletes, dins dels treballs del Tercer Pla de Foses del Govern, el 20 d'octubre passat, es van identificar les restes d'Aurora Picornell.

Notícies més vistes Avui