• dilluns 5 de juny del 2023

Armengol diu que el seu Govern és "estable, sòlid i sap on va" en retreure Cs les polèmiques amb els socis

img

Guasp diu a la presidenta que "deixi de governar de genolls davant MÉS"

PALMA, 13 Set.

La portaveu de Cs al Parlament balear, Patricia Guasp, ha retret aquest dimarts a la presidenta del Govern, Francina Armengol, les últimes polèmiques entre els socis de govern, a el que la socialista ha contestat defensant que l'Executiu és "estable i sòlid i sap on va".

Durant la sessió de control al Govern al ple del Parlament, Guasp ha retret a Armengol el "desgovern del 'Pacte'" i que governi "a cop de decret i rectificació". "Feu una mica d'autocrítica perquè si no, no són creïbles", ha dit la diputada de Cs, que ha avisat que als ciutadans "les baralles internes dels partits els són igual".

Així, Guasp ha instat Armengol a "deixar de barallar-se amb els seus socis per quotes partidistes" ia lluitar "per aconseguir alleugeriment fiscal i deflactar l'IVA". A més ha preguntat a la presidenta si creu "que es van equivocar designant els seus socis" i si "revalidaria la foto" del 26 de maig, quan es va signar el pacte.

"Deixeu de governar de genolls davant MÉS i d'esquena davant la ciutadania", ha conclòs Guasp.

Armengol ha respost defensant la solidesa del seu govern de coalició, destacant que fa set anys que aprova els seus pressupostos en temps i forma". "No tothom ho pot dir", ha afegit.

La presidenta també ha considerat "atrevida" la intervenció de Guasp, traient a la llum la ruptura dels pactes de Cs amb el PP a Andalusia, Madrid i Castella i Lleó.

Així mateix, Armengol ha assegurat que amb els seus socis pot "discrepar" però que s'entenen "en l'important" que és "l'interès general" ", avançant malgrat "dificultats exògenes" com la pandèmia o la guerra d'Ucraïna.

Notícies més vistes Avui