• divendres 31 de març del 2023

Armengol es reuneix amb diferents col·lectius professionals per abordar les escoletes de 0 a 3 anys a Balears

img

PALMA, 26 Jul.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, mantindrà aquest dimecres una trobada amb diferents col·lectius professionals de l'etapa d'educació infantil per abordar les escoletes de 0 a 3 anys a les Balears.

Segons han informat des de Presidència, la reunió comptarà també amb la presència del vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, del conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, i de la consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago.

< p> A més, assistiran les presidentes dels consells insulars de Mallorca, Catalina Cladera, de Menorca, Susana Mora, i de Formentera, Ana Juan, i la vicepresidenta tercera del Consell d'Eivissa, Sara Ramon.

També hi seran presents l'alcalde de Palma, José Hila, el president de la Federació d'Entitats Locals de Balears (Felib), Antoni Salas, i la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández, entre d'altres assistents.

En acabar la reunió, a les 11.00 hores, es faran declaracions al pati del Consolat de Mar.

Notícies més vistes Avui