Armengol insisteix a Eivissa que pensionistes, joves o treballadors "es juguen moltíssim" el diumenge electoral.

Armengol insisteix a Eivissa que pensionistes, joves o treballadors

IBIZA, 19 Jul.

La candidata del PSIB-PSOE al Congrés, Francina Armengol, ha demanat aquest dimecres el vot a Eivissa a diferents col·lectius, assegurant que el dia 23 els pensionistes, joves, dones o treballadors "es juguen moltíssim" perquè es decideix "entre seguir avançant o tornar 50 anys enrere".

Segons ha informat el PSIB en un comunicat, la jornada ha començat amb una reunió amb UGT i CCOO.

Armengol ha reiterat que aquest diumenge la societat es juga seguir amb una reforma laboral que a Balears, i a Eivissa d'una forma molt especial, ha possibilitat la plena ocupació i que vuit de cada deu contractes siguin indefinits, la qual cosa ha ajudat sobretot a dones i joves.

Sobre els pensionistes, la candidata ha afirmat que diumenge es juguen els seus drets i llibertats "d'una forma molt important". "Sabem que votar a Pedro Sánchez és seguir augmentant les pensions i votar a PP i Vox, que són exactament el mateix, és congelar i baixar les pensions", ha afegit.

Per a la candidata, les dones es juguen també molt el 23J, ja que votar a Sánchez significa "avançar en drets i igualtat d'oportunitats entre homes i dones", cosa que no succeeix amb PP i Vox, segons ha insistit.

Finalment, ha reiterat que el dia 23 els joves "es juguen molt", ja que està en risc el seu futur, la il·lusió i l'esperança d'un lloc de treball "amb qualitat i dignitat".

Per la seva banda, la número 3 al Congrés, Milena Herrera, ha considerat que en zones com les Pitiüses han estat "fonamentals" les polítiques dels governs socialistes, per la qual cosa no es poden frenar els avenços en matèria social i laboral de l'última legislatura.

Entre altres coses, ha destacat la modificació de la Llei de Riscos Laborals per reconèixer malalties laborals provocades per feines feminitzades, com és el cas de les camareres de pis.

Tags

Categoría

Illes Balears