Notícies Balears.

Notícies Balears.

Armengol liderarà l'oposició al Parlament com a diputada.

Armengol liderarà l'oposició al Parlament com a diputada.

La secretaria general del PSIB-PSOE i presidenta en funcions del Govern, Francina Armengol, ha anunciat la seva voluntat de prendre possessió com a diputada del Parlament i ha avançat que liderarà l'oposició en el debat d'investidura de la que es preveu que sigui la propera presidenta de l'executiu autonòmic, la 'popular' Marga Prohens.

A través d'un missatge publicat a Twitter, recollit per Europa Press, la socialista Francina Armengol ha manifestat que aquest proper dimarts, 20 de juny, "és un dia important", perquè es constituirà el Parlament, 40 anys després de la primera vegada.

En aquest sentit, ha anunciat que prendre possessió com a diputada i ha avançat que liderarà l'oposició en el debat d'investidura per "defensar els avenços d'aquests vuit anys" en els quals ha estat presidenta del Govern i, ha afegit, "iniciar una ferma oposició que eviti passos enrere; una oposició alhora constructiva i proposada, que contribueixi a dibuixar entre tots el millor futur comú per a la nostra terra". "Qui vulgui ajuda em tindrà sempre al costat, però qui vulgui retrocessos em trobarà sempre al davant, plantant cara", ha subratllat.

Així mateix, Armengol ha apuntat que la seva intenció és "encapçalar l'oposició a les Illes com a secretària general del PSIB-PSOE i diputada al Congrés". "Junts i juntes farem que els i les socialistes tornem a governar dins de quatre anys", ha dit convençuda.

Finalment, la socialista ha insistit que "des de totes les institucions, farem allò que hem fet sempre: treballar al servei dels ciutadans i ciutadanes i plantejar solucions per millorar les nostres illes". "Seguim, com sempre, amb la gent i per la gent!", ha conclòs.