Armengol (PSIB) promet la gratuïtat de les matrícules universitàries i de FP superior.

Armengol (PSIB) promet la gratuïtat de les matrícules universitàries i de FP superior.

PALMA, 20 Jul.

La cap de llista del PSIB al Congrés, Francina Armengol, ha promès la gratuïtat de les matrícules universitàries i de formació professional de grau superior "per a aquells estudiants que aprovin cada assignatura en la primera convocatòria", en el cas que torni a governar el Partit Socialista a Espanya després de les eleccions d'aquest diumenge.

Així ho ha anunciat la candidata en un acte de campanya al mercat d'Inca aquest dijous en el qual ha demanat el vot a la gent jove de les Illes Balears.

La mesura proposada, ha explicat Armengol, és la gratuïtat "per fer possible una societat més culta, més formada i amb més futur per a la gent jove de la Comunitat Autònoma".

En aquest sentit, ha demanat el vot a la gent jove per "un futur digne amb bon treball, bona ocupació, bons salaris i amb un Govern que sàpiga enfrontar-se als reptes del canvi climàtic, la protecció del medi ambient i l'economia diversificada".

D'altra banda, ha posat èmfasi en el fet que la seva formació defensa "una mobilitat sostenible i gratuïta" a l'arxipèlag, i que "això depèn que hi hagi un Govern socialista a Madrid".

Finalment, la candidata ha reiterat que aquest diumenge "es decideix si seguir avançant i progressant o tornar 50 anys enrere". "Els progressistes tenen l'obligació d'anar a votar", ha conclòs.

Tags

Categoría

Illes Balears