• dimecres 7 de juny del 2023

Armengol qualifica de l'"oblit imperdonable" que el PP no parli de la pandèmia en el seu balanç de legislatura

img

PALMA, 5 Oct.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha qualificat aquest dimecres d'"oblit imperdonable" que el PP no s'hagi referit en cap moment a la pandèmia quan ha fet balanç de la legislatura.

En la primera rèplica als parlamentaris durant la segona jornada del Debat de Política General, Armengol ha defensat que "no està per fer balanç sinó per governar i respondre a les necessitats de la ciutadania".

Durant el matí, el ple ha arrencat a les 10.00 hores, els grups de l'oposició han criticat que la líder de l'Executiu no fes ni autocrítica ni balanç de gestió.

Sobre les referències a la pandèmia, Armengol ha criticat que el portaveu del PP, Antoni Costa, no s'hi hagi referit episodi que, segons el parer de la presidenta, ha condicionat l'acció de govern i que, al mateix tu empo, ha demostrat que és possible la capacitat de diàleg, d'escolta, de negociació i de consens.

Armengol ha defensat la necessitat de desplegar un escut social --ha repassat i detallat les mesures anunciades aquest dimarts- - perquè Balears s'enfronta a un moment d'"incertesa" i no viu, com han apuntat alguns grups "en un món idíl·lic".

"Si visquéssim en un món idíl·lic no haguéssim necessitat desplegar un escut social", ha afegit.

Notícies més vistes Avui