• dimecres 29 de març del 2023

Armengol respon a Prohens (PP) que el debat de la reforma fiscal és decisió dels grups parlamentaris

img

La presidenta comparteix amb la popular la seva "preocupació" per la inflació en una carta

Prohens es mostra "contenta" per la contestació d'Armengol

PALMA, 21 Jul.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha traslladat la presidenta del PP balear, Marga Prohens, que comparteix amb ella la "preocupació per l'efecte que té la inflació sobre la recuperació de l'economia i les empreses i famílies", però creu que el debat de la reforma fiscal 'popular' és una decisió que correspon als grups parlamentaris.

Segons ha informat el Govern, així s'ha expressat la cap de l'Executiu en una carta a Prohens, on també li ha recordat les mesures i recursos destinats per fer front a la pandèmia i, ara, a la inflació, tant per part del Govern com per l'Estat.

Amb tot, pel que fa al debat de la proposta fiscal dels 'populars', ha reiterat que és un aspecte que correspon decidir als grups.

Cal recordar que fa uns dies, Prohens va remetre una carta a Armengol en què reclamava poder debatre la reforma fiscal per abaixar els impostos. Una Diputació Permanent decidirà dimarts, abans del ple parlamentari, si s'inclou a l'ordre del dia.

Així mateix, en un missatge de Twitter recollit per Europa Press, la presidenta del PP ha expressat el seu content per la resposta d'Armengol.

"Contenta per la resposta d'Armengol a la meva carta, de veure que és conscient del repte que suposa la inflació i que comparteix que hem de poder debatre la nostra proposta de baixada d'impostos al Parlament ", ha escrit en la seva publicació, afegint que confia que "el desig sigui una realitat dimarts que ve".

Notícies més vistes Avui