• dilluns 5 de juny del 2023

Armengol, sobre la sanció proposada per als que van assistir a la festa il·legal: "Les normes s'han de complir"

img


PALMA, 13 Oct.

La presidenta del Govern, Francina Armengol , ha defensat, aquest dijous, que "les normes s'han de complir" en referència a la proposta de sanció de l'Executiu balear per als que van participar en una festa il·legal l'agost del 2021 a Palma.

que el total de 114 persones s'enfronten a una multa de 6,8 milions d'euros, ja que cadascú podria haver de pagar 60.000 euros de sanció. Aquests van acudir a una festa l'agost del 2021, en plena pandèmia quan encara hi havia restriccions a les reunions socials i quant als aforaments

Aleshores, la Policia Local de Palma va ser alertada d'una festa en un xalet a Son Vida destinat a lloguer de vacances. En arribar al voltant de les 03.30 hores es van trobar amb 114 participants en una festa amb música a tot volum.

Després de la roda de premsa per les ajudes a universitaris, Armengol ha recordat que, “en el seu moment ", s'han explicat les restriccions durant la COVID i les sancions que comportava no complir-les. "Hem de pensar que estem parlant de salut pública i de protegir la salut de tots".

Amb tot, ha subratllat que les sancions "se sabien perfectament" perquè les marcava la norma, " que era pública i notòria”. "Les normes estan per complir-les perquè vivim en un estat de dret", ha asseverat.

Notícies més vistes Avui